Hampstead Heath London

Oodi maanantaille ja ideoille

Toisin kuin monelle, maanantait ovat minulle viikon odotetuimpia päiviä. Maanantai tarkoittaa nykyisin aika usein sitä, että lapset lähtevät kahdeksalta kouluun ja minä en lähde minnekään!

Maanantai on usein omantahtinen etäpäivä töistä. Saan olla ja palautua, saan tarttua juuri sillä hetkellä innostaviin asioihin, saan kirjoittaa, suunnitella ja haaveilla.

Ehdin välillä jo unohtaa, kuinka suuri merkitys näillä hetkillä on hyvinvoinnille ja luovuudelle. Tai oikeastaan – luovuus on yksi tärkeä hyvinvoinnin elementti. Saan valtavan paljon siitä, että voin toteuttaa ideoitani, yhdistellä erilaisia elementtejä, nauttia visuaalisuudesta, kirjoittaa ja jakaa.

Vaikka teen itseäni varten, on jakaminen myös osa iloa. Olen käynyt hyvin antoisia keskusteluja viime aikoina. On myös mukava kirjoittaa huomioitaan näkyväksi paitsi itselle, myös blogin kautta muillekin löydettäväksi.

Samalla tavoin nautin siitä, kuinka joku on kirjoittanut valmiiksi lauseiksi huomiota, joita itsekin olen äskettäin tehnyt tai pohtinut. Tai kun joku on saanut jonkun visuaalisen idean. Voi ihana Instagram!

Idean ei tarvitse olla omani, että voisin innostua siitä koko sydämestäni. Se lienee yksi syy siihen, miksi haluaisin tehdä taas enemmän tilaa pienyrittäjien mentorihenkisille valmennuksille.

Ihmisillä on aivan mielettömän hyviä ideoita ja vaikka minkälaista osaamista. Tarvitaan vain joku, joka aidosti innostuu näistä vielä hieman varovaisista visioista. Joku, joka huomaa mahdollisuudet ja uskoo niihin.

Hämmästyttävänkin usein on nimittäin niin, että ihmiset eivät itse edes tiedä, kuinka upeita ideoita, taitoja ja tarinoita heillä on. Kuinka paljon mahdollisuuksia!

Niin. Saatan puhua nyt myös sinusta.

Kuvan olen ottanut minulle rakkaimmasta paikasta, jossa unelmiin uskominen on aina ollut erityisen helppoa. Hampstead Heath, Lontoo.

Tietoa kirjoittajasta

Sandy Talarmo

Vihkokaupan Sandy. Olen myös koulutettu life coach ja pienyrittäjien mentori. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s